πρόβα β' δωροθέα σχολή
Ακροάσεις για συμμετοχή στην European Union Youth Orchestra – EUYO
2 Δεκεμβρίου 2014
post-xristougenna-koa1
Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΚΟΑ
10 Δεκεμβρίου 2014

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ

aitisi-symmetoxis-son2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 4 

ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 

 ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ (ΣΟΝ) της ΠΟΛΗΣ των ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ

 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές  του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς που βρίσκονται στην αρχή μιας επαγγελματικής καριέρας και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ να συμπληρώσει την  Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την καταθέσει μέχρι 23 Δεκεμβρίου  2014 στην Διεύθυνση  Παιδείας και Πολιτισμού (Πνευματικό Κέντρο 1ος όροφος τηλ.24313 – 53508/509).

Η Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ είναι ανηρτημένη στην Ιστοσελίδα του ΣΦΜΤ www.sfmt.gr

Πριν την κατάθεση της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς /κηδεμόνες  θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ)  της ΣΟΝ που επίσης είναι αναρτημένος και διαθέσιμος για εκτύπωση, στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου. Στον  ΚΟΛ αναφέρονται ο σκοπός και οι δράσεις της ΣΟΝ.

Η αποδοχή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει μετά από ακρόαση ενώπιον του μουσικού διευθυντού της ΣΟΝ μαέστρου Δ. Κτιστάκη.

Τόπος ακρόασης: Κτίριο Φιλαρμονικής (Δωροθέα Σχολή).

Ημερομηνία ακρόασης : Κυριακή 04 Ιαν 2014 ώρα 13.00.

Όλοι οι νεαροί μουσικοί – σπουδαστές μουσικής (έγχορδα και πνευστά) οποιουδήποτε επιπέδου είναι καλοδεχούμενοι. Η ΣΟΝ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για προσέλκυση νεαρών μουσικών που παίζουν βιόλα, τσέλο και κοντραμπάσο.

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία  αλλά και όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια προς όφελος της πόλης και των παιδιών μας.

Για την Διοικούσα Επιτροπή >

Ι.Κ. Γεωργιάδης

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Διοικ. Διευθύντρια της ΣΟΝ κα Μαίρη Μητσοπούλου -_mitsopoulou@hotmail.com και τον Συντονιστή της Δ.Ε. κ. Ι.Κ. Γεωργιάδη – icgeorgiadis1947@gmail.com