Κοπή Πίτας ΣΦΜΤ & ΣΟΝ – ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ – Κυρ 14 Φεβ. – 18.00

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ_23-12-15_3
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ HAPENNING ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
11 Ιανουαρίου 2016
_MG_6405 art gallery hotel 080115
Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στο Π.Κ. Δήμου Καλαμπάκας
10 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πίτας ΣΦΜΤ & ΣΟΝ – ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ – Κυρ 14 Φεβ. – 18.00

image-sfmt-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14 Φεβρουαρίου 2016 / 18.00 – 20.00. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ “ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ” η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μέλη και γονείς – φίλοι της ΣΟΝ.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην και ο νυν Δήμαρχος κκ Λάππας και Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της Τράπεζας Θεσσαλίας καθώς πολλά και εκλεκτά μέλη της κοινωνίας των Τρικάλων.

 

Κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο Πρόεδρος του Συλλόγου σημείωσε ότι ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής εισέρχεται με πολύ ενέργεια στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του έχοντας παρουσιάσει μέχρι τώρα ένα μεγάλο έργο στον τομέα του πολιτισμού και των μουσικών δρώμενων, υλοποιώντας συστηματικά τα προβλεπόμενα στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του.

 

Η εστίαση για την επόμενη διετία είναι προσανατολισμένη: (1) στην συνέχιση υλοποίησης υψηλού επιπέδου μουσικών εκδηλώσεων, (2) στην δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για να αποκτήσει ο Σύλλογος και η ΣΟΝ με την υποστήριξη του Δήμου, Μουσική Σκηνή, Σύγχρονη Μουσική Βιβλιοθήκη και Εντευκτήριο – Αίθουσα Εικαστικών, (3) στην συνεργασία με συναφείς οργανισμούς, φυσικά και νομικά πρόσωπα, ωδεία, μουσικά σχολεία και νεανικές συμφωνικές ορχήστρες, (4) στην εξεύρεση ευγενικών χορηγών – δωρητών που να είναι διατεθειμένοι στην υποστήριξη των προσπαθειών για την υλοποίηση των οραμάτων του Συλλόγου και της ΣΟΝ.

 

Η ΣΟΝ έδωσε καταχειροκροτούμενη, μια mini συναυλία 25΄με έργα SCHUBERT & SMETANA σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με τα ακόλουθα έργα:

> FRANZ SCHUBERT : DANCES (LETZTE WALTZER – GRATZER GALOPP – MENUETT MIT ZWEI TRIOS – 4 LANDLER

> LES DELIBES : THREE DANCES FROM LE ROI S’ AMUSE (GAILLARDE – PAVANE – PASSEPIED

>F. SMETANA : POLKA FROM THE BARTERED BRIDE

 

Στις επόμενες 20 ημέρες η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων θα δώσει δύο συναυλίες κλασικής μουσικής στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ και στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ στις 21 Φεβ και 6 Μαρτίου αντίστοιχα και σχεδιάζεται κατόπιν πρότασης της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών η εκτέλεση σε συνεργασία με τον Δήμο, ενός μεγάλου σεμιναρίου εγχόρδων από κορυφαία μέλη της ΚΟΑ.

 

Το Δ.Σ. ΣΦΜΤ