Συναυλία πέρατος Β’ Περιόδου Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΣΦΜΤ

Narda_Imaret_Arta 2015
Μουσικοί Απόηχοι από την οθωμανική εποχή
20 Απριλίου 2016
wp_20160515_20_14_18_pro
NARDA – Μουσικοί Απόηχοι από την Οθωμανική εποχή
29 Σεπτεμβρίου 2016

Συναυλία πέρατος Β’ Περιόδου Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΣΦΜΤ

AFISA_SON_2016

Master Class Λυρικού Τραγουδιού ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ

Συναυλία πέρατος Β’ Περιόδου Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΣΦΜΤ

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων με την ευκαιρία του κλεισίματος της Β’ Περιόδου θα πραγματοποιηθεί  μαζί με το gala όπερας που έχει προγραμματισθεί στα πλαίσια του Πανελλαδικού Master Class Λυρικού Τραγουδιού.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 29 Μαϊου στις 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο θα λάβει χώρα ένα μεγάλο μουσικό δρώμενο που θα περιλαμβάνει δύο μέρη.

ΜΕΡΟΣ 1ον – Gala Όπερας στο οποίο συμμετέχοντες στο master class θα τραγουδήσουν άριες με συνοδεία πιάνου και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων θα παίξει θέματα από εισαγωγές Όπερας.

ΜΕΡΟΣ 2ον – Συναυλία της ΣΟΝ που δίδεται θεσμικά με το κλείσιμο κάθε περιόδου.

Όλα τα έσοδα από την μεγάλη αυτή εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για την χρηματοδότηση του Π/Υ της ΣΟΝ και κάλυψη μέρους του κόστους λειτουργίας της επόμενης Γ’ Περιόδου 2016 – 2017.

Ώρα προσέλευσης από 19.45.

Μετά την έναρξη της συναυλίας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα και θα απαγορεύεται η χρήση μηχανών λήψης πλην των διαπιστευμένων από τον ΣΦΜΤ.

Το Δ.Σ. του ΣΦΜΤ προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους, που στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν ο έργο του, να προσέλθουν για να τιμήσουν και τις προσπάθειες του Συλλόγου και  τον μεγάλο λυρικό καλλιτέχνη των Τρικάλων ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΒΡΑΚΟ – έρχεται ειδικά από την Νέα Υόρκη για μας – που είναι ο εμπνευστής και δάσκαλος του πρώτου master class λυρικού τραγουδιού, το οποίο ευελπιστούμε να γίνει θεσμός.

Εισιτήρια των 10,00€ για ενήλικες και των 5,00€ για μέλη του Συλλόγου που είναι οικον. τακτοποιημένα, μαθητές, σπουδαστές και ανέργους θα διατίθενται από την Τετάρτη 25/5 μέσω του  ΣΦΜΤ και από τα γνωστά σημεία προπώλησης (βιβλιοπωλεία ΚΗΡΗΘΡΕΣ – ΤΣΟΠΕΛΑΚΟΥ –ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ –ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ).

 Πληροφορίες

  • Σταυρούλα Καρφή – Γραμματεία master class > 694 5543379
  • Ιωάννης Γεωργιάδης – Πρόεδρος ΣΦΜΤ > 693 2240 980
  • Ευάγγελος Ρουσιαμάμης > 6998 377 332

xorigoi_kavrakos