ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΟΝ ΜΕ ΤΗ MOUSA ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

son_kal
ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΝ
6 Νοεμβρίου 2016
wp_20161128_20_37_51_pro
Η ΣΟΝ ΣΤΗ ΣΜΥ
30 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΟΝ ΜΕ ΤΗ MOUSA ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

wp_20161112_23_06_52_pro

logo_ΣΟΝΤlogo_ΣΦΜΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μια μεγαλειώδης  συναυλία στα πλαίσια της Πανηγυρικής Επετειακής εκδήλωσης του Σ.Φ.Μ.Θ. για τα 25 χρόνια προσφοράς & δημιουργίας του με θέμα: «H MOYSA συναντά τη Χορωδία του Σ.Φ.Μ.Θ.», όπου τέσσερα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων (ΣΟΝ) συνέπραξαν επί σκηνής με την MOYSA.

Πρόκειται για τους μουσικούς της ΣΟΝ, Γρηγορίου Παρασκευή (βιολί), Λιάκου Χριστίνα (βιολί), Ντινοπούλου Γεωργία (βιολί) και Ριζά-Πιντζόπουλο Πάρι (βιολί).

Στο πρώτο μέρος, η Νεανική – Παιδική Χορωδία του “Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης” παρουσίασε οκτώ μουσικές συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών και η MOYSA (Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) εκτέλεσε επιλεγμένα έργα του ρεπερτορίου της.

Στο δεύτερο μέρος τα δύο σχήματα παρουσίασαν από κοινού το έργο Gloria του Α. Vivaldi, με τη συμμετοχή μελών της Camerata Junior και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων συγχαίρει τους μουσικούς της ΣΟΝ για την άψογη παρουσία τους, καθώς και τους εξαίρετους μαέστρους κ. Κτιστάκη Δημήτριο, κ. Γιολδάση Σοφία.

ΔΩΡΗΤΗΣ Σ.Φ.Μ.Τ.

SNF