Σεμινάρια μουσικής δωματίου με το κουαρτέτο εγχόρδων ΄Lux΄ (30 Μαρτίου – 1 Απριλίου)

SON_CHRISTMAS_2017
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΟΝ 27-12-2017
11 Δεκεμβρίου 2017
Πιτα 2018
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ……
21 Ιανουαρίου 2018

Σεμινάρια μουσικής δωματίου με το κουαρτέτο εγχόρδων ΄Lux΄ (30 Μαρτίου – 1 Απριλίου)

lux_1

logo_ΣΦΜΤ

Ο ΣΦΜΤ και ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνουν την εκτέλεση σεμιναρίων με τα μέλη του κουαρτέτου εγχόρδων «Lux» του Βορείου Βασιλικού Κολεγίου του Μάντσεστερ (RNCM).

Τα σεμινάρια, μια μοναδική εμπειρία για όσους συμμετάσχουν, θα είναι ανοικτά για σπουδαστές μουσικής από τα ωδεία, μουσικές σχολές, μέλη της ΣΟΝ και Μουσικά Σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας. Θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου στα Τρίκαλα, στη Δωροθέα Σχολή  και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Γίνονται δεκτά, σύνολα 2 έως 5 ατόμων χωρίς όριο ηλικίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το σύνολο προτίμησης είναι κουαρτέτο εγχόρδων (βιολί 1, βιολί 2, βιόλα, τσέλο). Το κάθε σύνολο θα παρακολουθήσει 1 – 3 ώρες μαθημάτων (αναλόγως του επιπέδου και του ρεπερτορίου), οι οποίες θα ανακοινωθούν, και θα λάβει μέρος σε μουσική εκδήλωση της Κυριακής. Το κάθε σύνολο πρέπει να ετοιμάσει δυο κομμάτια αντιθετικού ιδιώματος (πχ. διαφορετικής εποχής). Για Κουαρτέτα εγχόρδων και πιάνο τρίο, παρατίθεται μια λίστα προτεινομένου ρεπερτορίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ

Για κουαρτέτα εγχόρδων: Ένα μέρος από ένα κουαρτέτο Haydn και ένα κομμάτι επιλογής. Για πιάνο τρίο: Ένα μέρος από ένα τρίο Haydn και κομμάτι επιλογής.

Δηλώσεις συμμετοχής

Υποβάλλονται μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου στα emails:

Philippos.rousiamanis@student.rncm.ac.uk και info@sfmt.gr

Στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει η δήλωση:

  • το όνομα του συνόλου
  • τα όργανα
  • τα ονόματα των μουσικών και το επίπεδό τους
  • το ρεπερτόριο
  • το όνομα, το τηλέφωνο και το email του ατόμου επικοινωνίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε θέματα ρεπερτορίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το παραπάνω  Philippos.rousiamanis@student.rncm.ac.uk.

  Γενικές  Πληροφορίες

Βαγγέλης Ρουσιαμάνης: τηλ. 6998377332 – Λένα Πιντζοπούλου: τηλ. 6981391744